Behandlinger

REIKIBEHANDLING

Du er fuldt påklædt under behandlingen, der første gang indledes med en samtale omkring hvad årsagen til dit besøg er. Efter samtalen lægger du dig på min briks og får et tæppe på.  Reiki behandlingen foregår ved at jeg placere mine hænder i en række bestemte positioner på din krop, Healingen føles forskelligt fra person til person, mange føler en varme eller snurren i kroppen, andre føler kulde. Det vigtigste for dig er, at Reiki energien går derhen i kroppen hvor der er brug for den.

Varighed: 1,5 time

Pris: 600,00 (4 for kr. 2.000,00)

REIKI FJERNHEALING

Fjernhealing fungere på samme måde som behandlingen på briksen, den er praktisk for dig der enten er for dårlig til at komme til mig, for dig der har travlt eller at afstanden er så stor, at det er mest praktisk med en fjernhealing.

Tidspunkt for behandlingen aftales samtidigt med, at vi taler om hvad det er du ønsker hjælp til, du skal være et sted med ro og mulighed for at sidde eller ligge behagelig og afslappet med lukkede øjne.

Uanset hvilken behandling du modtager, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig efterfølgende og for at tale om behandlingen.

Varighed: 30 minutter

Pris: 200,00

REGRESSIONSTERAPI

Den følelsesforløsende regressionsterapi hjælper dig med at bryde en negativ programmering og forløser dig så du kan komme videre fra den situation du er i nu. Ofte ser du i terapien selve årsagen til at du har det som du har det – uanset hvor lang tid siden det er årsagen indtraf.

Terapien indledes med en samtale hvorunder vi finder ud af præcis hvad der er du ønsker at arbejde med. Derefter lægger du dig på min briks og jeg lægger mine hænder på dig – Reiki energien understøtter terapien.

Regressionsterapien hjælper til:

  • at forstå, hvad årsagen er til at du reagere som du gør i givne situationer.
  • at hjælpe dig til at komme gennem en krise i livet
  • at overkomme psykiske traumer fra tidligere som for eksempel skilsmisse, stress eller dødsfald.

Varighed: 2-3 timer

Pris: 1,250,00